Bananbrød glutenfri og uden sukker

Vi alle kan lide en dessert, men ikke alle kan nyde en dessert med god samvittighed. Uanset om det er en fødevareallergi eller et vægtproblem; behøver du ikke frygte mere.., dette bananbrød vil få dig til at savle.

De fleste mennesker elsker bananbrød; Det er en fødevare de fleste har i deres hjem, men nogle mennesker kan simpelthen ikke spise det. Dette brød er sukkerfrit, kornfrit og fri for mælkeprodukter, og samtidig let at lave. Det er vidunderligt at riste til morgenmaden, eller simpelthen som en lækker dessert.

Bananbrød glutenfri og uden sukker

 8-10 personer

 1 time

Ingredienser

  • 8 meget modne bananer, most
  • 1 kop kokosolie
  • 8 æg
  • 2 tsk vanille
  • 3 tsk kanel
  • 1 kop kokosmel, vigtigt!
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk havsalt
  • 1 kop mørk chokolade nips eller finthakket, du kan også tilføje nødder, hvis du vil

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 170 grader
  2. Tilsæt alle ingredienserne i en skål, og bland det godt.
  3. Hæld ingredienserne i 2 let smurt bageforme, brug kokosolie til at smøre dem.
  4. Bages i ca. 45-60 minutter. De er færdige når kanten er gyldenbrun og midten stadig er blød.