De nye underbukser hedder Organic Basics og teamet bag er en gruppe unge danskere. Teamet mener, at mænd generelt er alt for dårlige til at få skiftet underbukserne ud, og at der ikke rigtig er noget at vælge imellem på markedet. 

Drengene i gruppen, synes selv at det har været en kamp at finde gode underbukser der falder i deres smag, både kvalitetsmæssigt men også udseendesmæssigt. Mange underbukser er enten lavet af utrolig dårlig kvalitet, i alt for mange farver eller også er de alt for dyre, med alt for mange logoer på. Gruppen ønsker at skabe en klassisk kvalitetsvare som er nem at få fat i. De vil nemlig gøre det så nemt, at man igennem deres hjemmeside kan bestille to par økologiske underdrenge eller strømper på ‘autopilot’, som betyder at de bliver sendt direkte til døren, enten hver tredje eller sjette måned. 

Derudover påpeger drengene i gruppen, at underbukser er den beklædningsgenstand som er den vigtigste for mænd – de bærer jo trodsalt deres mest ædle dele, derfor burde enhver mand overveje vigtigheden af denne når han køber underbukser.

Produktionen foregår henholdsvis i Inden og Tyrkiet, begge producenter har erfaring med økologisk bomuld, hvilket er meget vigtigt for det unge team, som ønsker en bæredygtig produktion. Gruppen påpeger derudover, at de ansatte arbejder under gode vilkår hos disse producenter.

Teamet ønsker på sigt at producere hvide underbukser og senere skabe den samme service for kvinder.

Organic Basics tilbyder 2 par økologiske underbukser eller strømper på autopilot til 229kr alt inklusiv.

Hjemmeside: http://organicbasics.dk/

Kilde: http://my-pleasure.dk/2014/06/organic-basics-et-okologisk-hvilested-til-dine-aedlere-dele/ skrevet juni, 12, 2014