Vandmelon er en fremragende frugt, der effektivt hydratiserer, afgifter og renser hele kroppen på et cellulært niveau

Vandmelon er rig på vitamin A og C samt lycopen, beta-caroten, lutein og zeaxanthin, som er fremragende til at yde beskyttelse mod lunger, mund, bugspytkirtel, bryst, prostata, endometrial og tyktarmscancer.

Vandmelon er også kendt for at reducere betændelse markant, hjælpe med at reducere ødem, hjælpe med vægttab og lindre depression. Vandmelon kan også øge immunsystemet samt styrke synet. Vandmelon er ikke så høj på sukker som de fleste mennesker tror, da den indeholder halvdelen af sukkeret som et æble.

Vandmelon er fyldt med antioxidanter, der har evnen til at neutralisere molekyler mod frie radikaler, og hjælpe med at forhindre kroniske sygdomme. Vandmelonens skorpe er lige så gavnlig, da den er en af de højeste organiske natriumfødevarer i naturen, og en af de bedste klorofylkilder og kan presses til en lækker healende juice.

Og hvis du er heldig nok til at få en vandmelon med sorte frø, er det endnu bedre! Knus disse frø da de har en fantastisk effekt på nervesystemet; de hjælper med at få kroppen til at slappe, sænker blodtrykket og indeholder nyttige mængder jern, zink og protein.

Kilde: The Medical Medium

Forfatter: Redaktionen på ecolove