Undgå GMO – naturlig sundhed – hvordan undgår man og hvorfor er det en god ide at detox

Der er mange holdninger til genetisk modificerede afgrøder (GMO). I EU er der kun få genetisk modificerede kulturplanter godkendt og gensplejsede planter vokser heller ikke på danske marker. Modstanden mod GMO-afgrøder skyldes blandt andet en række bekymringer omkring sikkerheden ved teknologien og sundhedsfaren.

Hvordan man undgår GMO’er

Mere end halvdelen af alle adspurgte forbrugere undgår bevidst at spise GMO’er, men  desværre er dette ikke altid tilfældet for alle. Flere forbrugerne vil sandsynligvis kunne undgå dem i fremtiden, hvis de var mærket, da mange spiser GMO´er regelmæssigt på nuværende tidspunkt.

At købe økologisk er den nemmeste måde at undgå GMO, og når du køber økologisk, er du også sikker på at undgå pesticider og andre kemiske tilsætningsstoffer. En anden sikker måde er at købe GMO fri fødevare.

Hvorfor Detox?

Afgiftning defineres som fjernelse af giftige stoffer fra kroppen. Dette er ofte et stort aktiv for alternativ medicin. Fordelene ved at fjerne giftstoffer fra kroppen er mange. Nogle af de bedre kendte fordele er øget energi, bedre søvn, vægttab, og risikoen for sygdomme, såsom forkølelse, influenza, og kræft sænkes.

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk