Ecoalf blev født i 2009 af javier Goyeneche, President and Founder

Ideen var at skabe en modebrand, der virkelig skulle være bæredygtigt. Konceptet opstod på grund af hans frustration med den overdrevne brug af verdens naturressourcer og mængden af ​​affald fra de industrialiserede lande.

Javier udtaler at han besluttede sig for at skabe et bæredygtig modebrand og måden at skabe et brand med bæredygtig mode forekom ham, at det skulle gøres ved at stoppe brugen af vores planets naturlige ressourcer på en skødesløs måde (alle undersøgelser viser, at vi i øjeblikket bruger 5 gange mere naturlige ressourcer end planeten er i stand til automatisk at generere).

Genanvendelse kunne være en løsning!

Dette var ikke unden problemer,- tilbudet for genvundne materialer var meget småt og kvaliteten dårlig. De fleste stoffer og materialer indeholdte kun en meget lille procentdel af genbrugsmateriale.

ECOALF indså at De havde et behov for at samarbejde og skabe partnerskab med fabrikker for at udvikle stoffer, foring, remme, såler, etiketter og ledninger ved hjælp af genbrugsmaterialer.

Ved at investere i R&D ( research and technical ) og rejse verden rundt for at identificere affald, og finde de ideelle ressourcer til fremstilling af materialer, var med til omhyggeligt at opbygge fundamentet, der senere ville blive til ECOALF.

Ved at integrere banebrydende teknologi, lykkedes det at skabe tøj og tilbehør lavet udelukkende af genbrugsmaterialer … uden faktisk at ligne det.

I øjeblikket har virksomheden 11 aktive alliancer i hele verden (Taiwan, Korea, Portugal, Mexico, Japan, Spanien, etc.), der giver mulighed for løbende at udvikle sig gennem integration af banebrydende teknologi og alle de nødvendige elementer til at fremstille mode og tilbehør med genbrugsmaterialer.

Kasserede fiskenet, forbrugernes plastflasker, udslidte dæk, postindustrielle bomuld, og endda brugt kaffe kværner bliver overtøj, badetøj, sneakers og tilbehør.

Navnet ECOALF kommer fra initialerne fra hans søn Alfredo.

Ecoalf er symbolet på hvad han mener stoffer og produkter for den nye generationer burde være.

Besøg Deres website her: http://ecoalf.com/eu_en/