Sweet Surrender er en café der er bygget af næstekærlighed. Der er plads til alle, og specielt børnene er velkomne – Caféen har nemlig en hel legekrog til de små.

Caféen Sweet Surrender, er en børnevenlig og non-profit café, inspireret af det kristne menneskesyn og troen på at alle har værdi, derfor er alle velkomne. Det er også derfor at du hos Sweet Surrender bliver tilbudt økologi, som er til at betale.

Enkelt og lækkert

Menukortet byder på sandwiches, salater, kager, kaffe, sodavand, børneretter og aftenretter, alt er hjemmelavet og råvarerne er udvalgt af de bedste leverandører. Caféen værdsætter økologi fordi det er sundere og gør godt for alle.

Samarbejde med mødrehjælpen

Folkene bag caféen kender hinanden fra en frikirke, og ønskede sammen at videreføre kirkens og kristendommens tanker om næstekærlighed. Derfor arbejder Sweet Surrender sammen med Mødrehjælpen, og sammen holder de fødselsdage for børn, hvis forældre ikke selv har overskud til det. Caféen sørger for mad, drikke og gaver. Hver tredje måned stemmer de frivillige om, hvad caféens overskud skal gå til. Normalt går det til et velgørenhedsprojekter på Vesterbro.
Tag dit barn i hånden og besøg Sweet Surrender på:
Dybbølsgade 49
1721 København
Hjemmeside: http://www.sweetsurrender.dk

Kilder: http://www.gogreencopenhagen.dk/gogreencopenhagen/steder/spise/caf%C3%A9er/sweet-surender/?cat=1539
http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/cafe-sweet-surrender (12, marts, 2014)