Vores huse er i dag bygget til at holde varmen fanget indenfor, men det betyder samtidig, at allergener og dårlig luft ikke kan slippe ud.

Undersøgelser har vist, at luftforurening i hjemmet kan være op til 5 gange værre end udendørs. Forureningen kommer bl.a. ved brug af genstande som spray-deodoranter, rengøringsmidler og duftlys.

Firmaet Dyson, som er mest kendt for sine støvsugere, har over længere tid bevæget sig over mod at udvikle banebrydende teknologi. Deres sidste nyhed er ikke nogen undtagelse.

Pure Cool Link hedder luftrenseren, som ifølge firmaet selv kan fjerne 99,95 procent af luftforurening indendørs. Dermed er luftrenseren en af de stærkeste på markedet.

Ved at arbejde sammen med en app, modtager du data om luftkvaliteten i dit hjem, samtidig med at du får anbefalinger til ændringer. Med sit strømlinede design kan Pure Cool Link desuden samle og bevæge luft rundt i hele rummet, i stedet for kun at fokusere på et enkelt område.

Pure Cool Link er en del af en nyere modelserie af ventilatorer, varmeblæsere og luftfugtere, og kommer i to størrelser.

Web: http://www.dyson.dk

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk

Kilde: http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/03/30/dyson-takes-on-air-pollution-in-the-uk-with-new-link-purifier/

Web: http://www.dyson.dk