Halvfems gange rundt om jorden, – så mange engangsbleer smides væk hvert år

Valget af stofbleer frem for engangsbleer er en nem beslutning, som vil spare penge, tid på at handle og hjælpe miljøet. Følgende er blot et par gode grunde, som kan hjælpe dig med at genneføre ændringen til gavn for både dig og din baby, men også for vores fælles miljø.

Stofbleer spare penge

Fra dit barn er nyfødt til dit barn stopper med at bruge bleen i tre års alderen, bruger dit barn næsten 7.000 engangsbleer. Hvis man regner lidt på det bliver det cirka 200 kr. per måned, svarende til 1,3 kr. per. dag. Et forbrug på omkring 9.000 kr samlet set.

Stofbleer kan reducere denne omkostning med op til 5.000 kr. per barn, fra nyfødt til tre års alderen.

Stofbleer er nemme

At vaske stofbleen er nemt. Den skylles og vaskes ligesom almindeligt vasketøj. Hvis du ikke helt kan klare renseprocessen, kan du altid skifte til et hybrid ble-system, bestående af fleksible onesize blebukser og forskellige indlæg – der passer perfekt til blebuksen. Indlægget smides væk efter brug. Systemet er stadig mere miljøvenligt end engangsbleerne, men dog lidt dyrere end stofbleer.

skaermbillede-2016-10-17-kl-15-13-16

Stofbleer hjælpe miljøet

Hvert år bliver milliarder af engangsbleer fremstillet og værdifulde ressourcer brugt. Bleerne er samtidig med til at skabe millioner af tons af affald, der bliver dumpet på lossepladserne. Stofbleer og hybride ble systemer bidrager med at reducere dette spild. De hybride bleer som måske foretrækkes giver stadig en bedre balance for både miljøet og din økonomi.

Find dine stofbleer eller dit hybrid ble-system her

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk

Kilde: The natural baby co