Et partnerskab mellem lokale byrådsmedlemmer og de lokale restauranter, håber på at kunne genoprette og beskytte de omkringliggende koralrev ved at genbruge østersskaller fra losseplads

Bæredygtige og miljøvenlige ideer og produkter er yderst populære i innovationsverdenen. Alle kan bidrage positivt, såsom at købe en genanvendelig flaske i stedet for at købe engangs plastikflasker. Nye miljøbevidste kreationer spænder over alle industrier, såsom skabelse af bæredygtig cement i byggesektoren. Mulighederne er uendelige, når det kommer til bæredygtig handlinger.

Nu har byen Hempstead i Long Island, Amerika, udviklet sin egen ide for at genbruge skaldyrskaller. Lokalbefolkningen, miljøforkæmpere og lokale byrådsmedlemmer forsøger alle at lancere et levende koralrev bestående af titusinder af kasserede musling og østersskaller fra nærliggende fisk og skaldyrsrestauranter.

Hundredvis af poser lavet af net ( Mesh bag ) som indeholder skallerne, vil blive bundet sammen og nedsænket i de vestlige bugter ud for Lido Beach. Det er håbet, at de vil genoprette en nærliggende koralø, der tjener som et naturligt forsvar mod storme. Revene tiltrækker også nyt havliv for at understøtte regionens voksende hav-baserede industrier, som skibsfart, fiskeri, offshore‑vindenergi samt marin bioteknologi

Revene hjælper med at filtrere farvandenes foruring efter år med overskydende kvælstof fra spildevand. Overdreven kvælstofforurening har ført til nedbrydningen af ​​kystlinjerne, der hjælper med at beskytte sydkysten på Long Islands mod storme. Når materialerne ligger på havbunden, begynder koralstrukturen at forme forskellige arter af marine liv.

Over tid vil strukturen skabe et levested, der meget ligner et naturrev. Hvis projektet lykkes, kan projektet omdanne farvande omkring Hempstead til kommende generationer.

Hvordan påvirker din virksomhed miljøet?

Kilde: www.toh.li

Forfatter: Redaktionen på ecolove