Et nyt boligwebsite er et alternativ til Airbnb og lister kun boliger, der er bæredygtige

Efterhånden som efterspørgslen efter flere økologisk samt bæredygtige rejser vokser, har Neste lanceret et nyt rejsesite; Zerobnb.com – som en del af initiativet “Journey to Zero” – der kun nævner bæredygtige boliger. Baseret i Finland er Neste verdens næststørste bæredygtige virksomhed og en verdensledende fornybar dieselproducent. Neste fortæller, at turisme forårsager næsten en tiendedel af drivhusgasemissionerne rundt om i verden. De håber, at lanceringen af ​​deres bæredygtige indkvarteringssted vil opmuntre det amerikanske rejsemarkeds Airbnb til at oprette en bæredygtig kategori på deres hjemmeside.

Zerobnb blev lanceret på International Day of Climate Action, som fandt sted den 24. oktober. De oversigter, der vises på Zerobnb, omfatter egenskaber, der indeholder genbrugsstationer, opfordrer gæsterne til at minimere plastaffald og har lokal bæredygtig transport, service og restauranter. Sirpa Tuomi, direktør for marketing hos Neste, sagde: “Efterspørgslen efter mere bæredygtig rejse vokser, men når du ikke er ekspert, kan det være meget krævende at vurdere, om en vis bolig er bæredygtig eller ej. Derfor er det vigtigt at gøre bæredygtige alternativer mere tilgængelige for alle.”

Bæredygtige boliger med nul affald og nul emissioner er et skridt i retningen af at bygge en fremtid med nulemissioner. Neste siger, at Zerobnb vil blive lukket, når Airbnb tilbyder mulighed for at filtrere boliger med bæredygtighed.

Hvilke andre ideer kan hjælpe med at opmuntre virksomheder til at være mere bæredygtige?

Kilde: www.zerobnb.com

Forfatter: Redaktionen på ecolove