Brygget med ingredienser fra områder, der er mest berørt af den globale opvarmning, donerer denne øl med begrænset udgave, donationer til velgørenhed mod klimaændringer

I et eksplicit nik til den global opvarmning er BrewDogs Make Earth Great Again øl en saison, en brygning, der er fermenteret til en højere temperatur end sædvanlig. Fremstillet af ingredienser, der dyrkes i regioner, der er truet mest af den globale opvarmning.

Det skotske ølfirma serverer den begrænsede udgave med en isbjørn på deres etiket, og hele provenuet fra salget vil gå til charity organisationen 10:10 der hjælper med at støtte  klimaforandringsprojekter.

Inspireret af USAs tilbagetrækning fra Paris-klimaaftalen, sendte bryggeriet en kasse med øl til Det Hvide Hus. På ølens etiket vises de unikke ingredienser og de måder der fremhæver, hvorpå visse regioner i verden allerede er uopretteligt påvirket af klimaændringer. Og som en påmindelse til alle, at klimaforandringerne påvirker – og påvirkes af os allesammen. Yderligere giver infografisk images små tips til hvordan man kan lave små ændringer i hverdagen, til at forbedre miljøet.

Craft bryggerier driver en række projekter, der fremhæver miljømæssige bekymringer, herunder genbrug af ølflasker for at skabe brugbart sand til de mange industrier, der bruger det i deres produkter, og bruge regnvand til at brygge øl i et forsøg på at reducere afstrømning og oversvømmelser.

Hvordan kunne de disse innovative måder at tænke og producere på deles, og gøres relevant for andre større virksomheder eller industrier?

Kilde: www.brewdog.com
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove