Fuldt biologisk nedbrydelig vandflaske fremstilles uden brug af fossile brændstoffer

Da vand er afgørende for livet, er det afgørende at finde en bæredygtig måde at distribuere og drikke på. Det er her vandflasker spiller en afgørende rolle.

Selskabet har i øjeblikket lagt deres annonce på crowdfundingstjenesten Indigogo. Initiativet startede med den erkendelse, at fordelingen af ​​plastikflasker til fattige samfund var skadeligt for miljøet. Det resulterede i skabelsen af en plastfri flaske, som stadig holder vandet frisk.

Flasken er primært lavet af genbrugspapir og har en vandtæt foring. Denne foring består af en kombination af plantebaserede materialer. Disse materialer er gavnlige for miljøet. Da flasken er bionedbrydelig, giver den næringsstoffer til havets liv og neutraliseres i jorden, hvis den ender på en losseplads.

Ikke alene er flasken i sig selv miljøvenlig, men selve fremstillingsprocessen er det også. Ifølge selskabets grundlægger kræver produktionen af flasker ikke fossile brændstoffer. Ud over standardpapirflaskerne producerer virksomheden en række glasflasker. Målgruppen for disse flasker er turisme og erhvervskunder.

Desuden har virksomheden samarbejdet med Water for Africa, som de donerer 100 procent af deres overskud.

Kilde: www.ch2oose.co.uk
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove