Er tiden inde til at prøve en ny hudpleje serie? hvorfor så ikke kaste sig over et økologisk brand?

Huden er et organ og har derfor mange forskellige funktioner. Bortset fra det indlysende – som et dæksel eller barrieresystem, der beskytter organerne mod eksterne patogener, forbindes den også direkte med blodet. Derfor kan kvaliteten af ​​en persons blod (som renses af leveren) bestemme kvaliteten af ​​en persons hud. Det handler derfor ikke kun om at se godt ud, men i høj grad også om at passe på sit helbred.

Mange giftige stoffer gemmer sig i helt almindelige dagligdags produkter. De almindelige produkter kan være shampoo, balsam, sæbe, parfume, colognes, kosmetik, lotion og forskellige andre personlig pleje og husholdningsartikler. Ting som phylater, parabener, xenoøstrogener, farvestoffer, konserveringsmidler, syntetiske næringsstoffer og andre er ingredienser i almindelige skønhedsprodukter og rengøringsmidler, der er kendt som kræftfremkaldende stoffer, irriterende og toksiner. Alt som, når det påføres huden eller endda indåndes, kan forårsage betændelse i huden, leveren og andre organer.

Disse 5 brands kan være et godt bud, når du skal på jagt efter nye hudplejeprodukter:

1. 100% PURE

pure
PURE

100% Pure er et vegansk hudplejemærke, der er forpligtet til at skabe kvalitetsprodukter ved hjælp af USDA-certificerede økologiske ingredienser. De tilbyder en række hudplejeprodukter, fra renseprodukter og tonere til shampoo og bodywash. Hver genstand er lavet uden noget kunstigt, syntetisk eller giftigt.
Deres forpligtelse til at skabe deres produkter helt uden dyremishandling, tager de seriøst. De bruger en omhyggelig proces for at sikre, at ingen af deres ingredienser kommer fra dyr. Og de tester aldrig nogen af deres produkter på dyr.
Derudover skaber de pigmenterne til deres hudplejelinier fra frugt, grøntsager, te og kakao. På denne måde inkluderer de aldrig syntetiske farvestoffer eller farvestoffer.

2. TRUE BOTANICALS

TRUE BOTANICALS
TRUE BOTANICALS

Hillary Peterson grundlagde True Botanicals, efter at en kræftdiagnose fik hende til at undersøge de toksiner, hun smurte på hendes krop gennem snesevis af hudplejeprodukter. Da hun opdagede at der var snesevis af  kræftfremkaldende stoffer og andre giftige stoffer i de fleste hudplejeprodukter, besluttede hun sig for at starte sit eget firma, med økologiske produkter.
Alle True Botanicals-produkter bærer MADE SAFE-forseglingen, en global standard, der certificerer produkter, der er oprettet uden brug af mere end 5000 giftige kemikalier, der vides at skade mennesker og miljø. Derudover er produkterne ikke testet på dyr, GMO-fri, og bæredygtige.
De tilbyder en komplet serie af hudplejeprodukter, herunder traditionelle makeup-produkter samt essentielle olier og en linje, der er designet specielt til gravide kvinder med sikkerhed for deres ufødte børn i tankerne.

3. NOURISH ORGANIC

NOURISH ORGANIC
NOURISH ORGANIC

Som en pioner inden for branchen var Nourish Organic den første virksomhed i USA, der skabte en række økologiske samt veganske skønhedsprodukter. Og deres forpligtelse til at undgå alle syntetiske og kunstige ingredienser gør deres produkter til nogle af de bedste for dit helbred og for jorden på markedet i dag.
Det er mere end bare deres produkter, der er gode for planeten. De bruger en række grønne initiativer inden for deres virksomhed, såsom at tilskynde medarbejdere til undgå bil eller køre flere samme eller tage offentlig transport (hvilket næsten 20 procent gør). Deres varelager ligger under jordniveau, der minimerer varme og køleenergi. De er også medlemmer af 1 procent  “For The Planet”, en koalition af organisationer der forpligter sig til at give mindst 1 procent af det årlige salg til bæredygtige formål.

4. ONE LOVE ORGANICS

ONE LOVE ORGANICS
ONE LOVE ORGANICS

One Love Organics er et prisvindende hudplejemærke, der er blevet vist i magasiner som People, Seventeen, Glamour og The Oprah Magazine. De tilbyder en bred vifte af hudplejeprodukter, der produceres i små portioner på et ECOCERT-licenseret produktionsanlæg i Georgia (en af en håndfuld i USA). De stræber efter at tilbyde produkter med den højeste kvalitet, som er certificeret økologisk, såvel som at være miljøvenlige.
De er forpligtet til aldrig at bruge GMO, syntetiske eller kunstige ingredienser. Og de er certificeret PETA og som en miljøvenlig virksomhed af Green America. Deres hudplejelinier, øjenpleje og kropspleje er nogle af de bedste i branchen.

5. OSEA

OSEA
OSEA

Osea har forpligtet sig til at skabe økologiske, veganske hudplejeprodukter i næsten 25 år. De var det første selskab, der underskrev Compact for Global Production of Safe Health and Beauty Products, et initiativ der søger at befri hudplejeindustrien for mistanke om og kendte kræftfremkaldende stoffer og andre giftige stoffer.
En af de ting, der adskiller dem, er deres brug af certificeret økologisk tang. Når det kombineres med deres bæredygtigt forarbejdede æteriske olier, skaber det en række produkter der er unikke. godt for dit helbred, din hud og miljøet.

Smuk hud – smuk planet

Du skal ikke ofre dit helbred for at have en smuk hud. Det er det smukke ved økologiske hudplejemærker. De tilbyder de vigtige vitaminer og mineraler, som din hud har brug for for at trives uden usikre tilsætningsstoffer – og uden at bringe miljøet i fare.

Det er værd at bemærke at bare fordi noget siger ‘naturligt’ på etiketten, er det ikke altid en garanti for at produktet er godt for dig. Virksomheder kan mærke produkter som ‘naturlige’ for at promovere ethvert hudplejeprodukt, som indeholder ingredienser der er skadelige eller kommer fra dyr.

Lad dig ikke narre til at tro, at fordi ‘naturligt’ står på produktet, at det så faktisk er 100 procent naturligt! På den anden side er økologiske hudplejemærker stærkt regulerede og skal produceres uden brug af pesticider, kemisk gødning, antibiotika eller væksthormoner.

I løbet af det sidste årti er den økologiske hudplejeindustri eksploderet. Der er flere bæredygtige, miljøvenlige virksomheder, der søger at tilbyde sunde alternativer til traditionel hudpleje end nogensinde før. Desværre er en af ​​ulemperne ved dette faktum, at mindre seriøse virksomheder er kommet ind på markedet for at forsøge at udnytte folk, der ønsker sunde hudplejeprodukter. Dette er grunden til certificeringer – De hjælper dig med din søgning efter ægte økologiske hudplejemærker.

Når du vælger et af ovenstående mærker, kan du være sikker på, at du får et økologisk produkt, der er godt for din hud, dit helbred og miljøet.

Forfatter: Redaktionen på ecolove