Interessen for økologisk vin har været stigende de sidste par år og navnlig på nettet handles der flittig med øko vinen.

Danmarks statistik´s nye tal viser, at fra 2014 til 2015 var salget stigende af økologisk vin, hedvin, cider og spiritus på nettet med 67 procent. Det oplyses i en pressemeddelelse fra Coop.

De første 6 måneder af året udgjorde økologisk vin 14,2 procent af det samlede vinsalg online. En stigning fra 10,4 pct. i samme periode året før.

“Coop har et generelt mål om, at de økologiske vine skal udgøre 10 pct. af vinsalget i de fysiske butikker frem mod 2020. Men når det kommer til onlinesalget på Coop.dk MAD er målet allerede nået, og vi kan således se, at de økologiske vine især sælger godt på nettet”, forklarer Mette Milling, online salgschef i Coop.dk MAD.

“Vi ved ikke helt, hvorfor tallene ser sådan ud, men analyser har vist, at økologi er mest udbredt i byområderne. Selvom vi leverer varer i hele landet og oplever stor vækst på Fyn og i Jylland, er det stadig mest folk i byerne, der køber dagligvarer på nettet – så det kan meget vel være en del af forklaringen”, lyder det fra Mette Milling.

Læs pressemeddelelsen her

Redaktione på ecolove.dk

Kilde: Økologi.dk