Kasted 8 kilometer fra Aarhus centrum, har fået et økologisk supermarked, med ikke mindre end 2.500 varernummre.

Butikken åbnede den 14. januar, og er yderst velassorteret. De har produkter fra alle varegrupper (mejeri, kolonial, frugt/grønt, kød, æg m.m ) kombineret med helsekost, vegansk mad, gluten– og laktosefrit.

“Hvis man finder en vare herude, der ikke er økologisk, så er det fordi, den af en eller anden grund ikke findes som økologisk,” siger Kim Qvist, der er direktør i det nye supermarked med navnet Topkærgaard, til Århus Stiftstidende.

En stor del af varerne i det nye supermarked vil udover at være økologiske også være biodynamiske, en produktion, som skal være bæredygtig og klimavenlig.

Gården arbejder med økologisk produktion, der arbejder med naturens egen forudsætninger og deres produktionsform frisætter naturen og grundvandet for mødet med gift, pesticider og kunstgødning.

Med et stort fokus på øget dyrevelfærd, følger gården de særlige krav der er til økologisk dyrehold. Dvs. der findes nogle regler for hvordan dyrene skal passes og huses. Det kan være krav til ude areal, krav til foder osv.

Åbningstider:

Mandag-fredag : 11-19
Lørdag-søndag : 10-16

Adresse:

Topkærvej 3
8200 Aarhus N