Har du nogensinde tænkt over, om du kunne bruge dine tomme vinflasker til noget kreativt? Normalt smider vi dem i en glascontainer, men burde vi i virkeligheden lade dem blive i hjemmet til et kreativt formål?

Restauranter når igennem mange vinflasker på en dag, det har fået nogle portugisiske iværksættere til at starte: My Little Garden, som går ud på at genbruge vinflaskerne til at så urter og krydderurter i.

Det første firmaet gør er at samle tomme vinflasker fra lokale restauranter og sende dem videre til organisationen OASIS –  Support and Solidarity of Social Integration, hvis handicappede medlemmer lærer at rense flaskerne og sætte et mærke på dem. Senere bliver flaskerne kørt til fænglet Leiria, hvor fangerne gør flaskerne klar til at dyrke urter i. My Little Garden understreger at alle frivillige bliver belønnet for deres hjælp.

Senere ankommer flaskerne til My Little Garden som gør dem klar til brug og designer dem. Med flaskerne kan du også købe lokale frø og en stålbøjle til at hænge dem op med.

 

Website: www.my-little-garden.com

Kilde: http://www.springwise.com/indoor-herb-holders-give-wine-bottles-life/?ref=access