Med henblik på at eliminere madspild og hjælpe de sultne, forbinder en ny app mad organisationer i hele Chicago

Mange innovative tiltag i fødevareindustrien forsøger at eliminere madspild; et problem, som også bidrager til klimaændringerne, og kan hjælpe med at tackle fødevarefattigdom. En ny innovation mod madspild fra USA er en app kaldet Provision, der forbinder fødevare organisationer i og omkring Chicago. Med et netværk af madvareforretninger søger appen at reducere madspild, ved at registrer enten overskud eller underskuds poster i hver organisation.

Leveringen fungerer som et digitalt lagerværktøj. Fødevareoversigter indeholder oplysninger om hver enkelt udløbsdato og den disponible mængde. Organisationernes managers kan bruge web applikationen til at give mad væk, de ikke har brug for, såsom eventuelle overskydende ingredienser.

Derudover kan brugerne spore enhver fødevare, de har brug for på appen. For hver notering er kontaktoplysninger tilgængelige for at sikre, at organisationerne nemt kan kommunikerer med hinanden. Denne app blev lanceret den 15. maj og blev oprettet af VSA, et branding og marketing firma.

Provision er i øjeblikket i beta-test i Chicagos største fødevare organisationer – Irving Park Community Food Pantry, Lakeview Pantry, Marillac St. Vincent Family Service og Jewish United Fund. Provision håber at udvide i hele Chicago inden udgangen af ​​2018 og også udvide til andre amerikanske byer.

Ved at forbinde fødevare organisationer på tværs af hinanden, er Provision en platform for at hjælpe hele bysamfund med at kommuniker sammen. Dens lagerværktøj gør fødevaren nem at finde, nem at liste og nem at overføre. Appen reducerer derfor sandsynligheden for, at mad vil gå til spilde.

Kilde: www.vsapartners.com
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove