Brugere kan vælge op til 20 forskellige bæredygtige vaner og modtage nyttige påmindelser der hjælper dem med at spore deres aktivitet

De fleste mennesker er opmærksomme på behovet for at handle mere bæredygtigt, men de har ofte svært ved at opretholde en bæredygtig livsstil. Der er en masse ting at huske og organisere, fra kompostering af køkkenaffald til at spise lokalt. Denne app hjælper folk med gradvist at integrere en lang række bæredygtige elementer i deres hverdag, ved at opbygge bæredygtige vaner én ad gangen.

For dem, der ønsker at leve på en mere bæredygtig måde men har svært ved at holde styr på deres muligheder, kan den nye app “Eevie” muligvis tilbyde en “nem” løsning på problemet. Eevie er en eco-habit tracker designet til at hjælpe brugerne med at forbedre deres kulstofpåvirkning ved at foretage små ændringer i hverdagen.

Brugere kan vælge op til 20 forskellige vaner, og modtage nyttige påmindelser til at hjælpe dem med at følge med i aktiviteten. Eevie inkluderer også en kontekst bevidstheds motor, -et system der gør brug af kunstig intelligens ved at genkende, når en bruger er ved at engagere sig i en handling såsom fødevare indkøb. Appen skubber derefter sin bruger i en bæredygtig retning ved øjeblikkelig at give feedback om, hvordan hver beslutning såsom at købe økologiske produkter ville påvirke deres kulstofaftryk.

Ifølge virksomheden hjælper cyklussen “konstante påmindelser”, sine brugere til langsomt at få større opmærksomhed over deres klimabelastning.

Tono Willms, Eevies administrerende direktør og medstifter, udtaler at appen er designet til at gøre det lettere for folk til at leve et miljøvenligt liv:

”Ligesom Fitbit formåede at få millioner af mennesker til at bevæge sig mere ved at spore deres trin, ønsker vi at få millioner af mennesker til at leve mere bæredygtigt ved at spore deres daglige aktiviteter. Ved at tilføje innovationer inden for sensorteknologi bliver smartphones kapacitet skubbet langt videre ud over kommunikationsformålet”.

Eevie er i øjeblikket tilgængelig gratis i Apple App Store, til Android på Google Play og gennem Eevie-webstedet.

Kilde: www.eevie.io

Forfatter: Redaktionen på ecolove