Denne fritstående designer bolig er designet af firmaet Kodasema square fra Estonia. KODA bolig er samlet på kun syv timer og omfatter LED-lys, solpaneler og lækkert inventar.

Arkitektonisk robotteknologi anvendes i disse mikro-hjem, og er med til at hjælpe folk globalt, med at bo mere komfortabelt og er samtidig med til at mindske den miljømæssige belastning.

kodaind-ecolove-dk

Design virksomheden Kodasema har skabt et mobilt hjem, der kun tager syv timer at samle. Den 25 kvadratmeter store-terning kan sættes op på alle flade overflader og kræver kun tilslutning til vand, el og kloak. Det er ikke nødvendigt at betale for et dyrt fundament.

Hvert KODA bolig indeholder tagterrasse, samt solpaneler der producerer mere strøm end enheden kan anvende. Så kommende ejere kan faktisk tjene penge ved at sælge strøm tilbage til el-selskaberne.

Store vinduer og firedobbelte ruder maksimere varme og lys, og mange komponenter kan tilpasses beboernes behov. Holdet bag KODA mener den eneste begrænsning for brugen af boligen er ejerens fantasi.

kodaind1-ecolove-dk

Med ejendomsretten til en grund, kan ejere af disse fritstående boliger undgå det økonomiske pres, som er i forbindelse med at købe en ejendom og betale for komplicerede byggetilladelser.

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk

Kilde: http://www.kodasema.com/en/