Nyt patenterede byggesystem der fås i tre størrelser, og som bruger træblokke gør det nemt og hurtigt, selv at montere en bygning på blot få dage

Et Fransk byggeselskab Brikawood har skabt en ny byggemetode, der anvender et enkelt komponent – interlocking træblokke. Blokkene er fuldstændig genanvendelige, giver høj kvalitet, opvarmning og 100 procent vandtæt.

Brikawood træblokke
Brikawood træblokke

Til de største byggeprojekter, som f.eks. en bolig, anbefaler virksomheden sin største blok; 250. Desuden anbefaler bygningsdesignere en blok størrelse på 160, hvis rummet er mindre end 50 kvadratmeter. For bygninger, der er for små til at have brug for en byggetilladelse, som f.eks. haveskure, foreslås den mindste blok størrelse; 120.

Hver blok er lavet af fire stykker Douglas wood, et klasse 3 certificeret øko-træ. De to sider af hver blok forbinder to afstandsstykker. Hver blok knyttes så sammen med de andre, hvilket gør det muligt at udelukke søm, lim eller skruer i hele strukturer.

Brikawood tilbyder en række pakker, der omfatter studie- og mikrohuspakker. Et Mikrohus kit leveres med alle de nødvendige plantegninger, undergulv, isolering og meget mere. For et ekstra gebyr kan der også leveres indretning som VVS og elektrisk assistance.

For større bygninger med skræddersyede konstruktioner tilbyder Brikawoods hold af uddannede montører og samarbejdspartnere, at hjælpe med selvopbygningsprocessen.

Kilde: www.brikawood-ecologie.fr
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove