Malerfirma på Sri Lanka har skabt en symbolsk tempelmaling ved hjælp af affald fra buddhistiske blomster

Da opmærksomheden omkring bæredygtighed stiger dag for dag, er det ikke overraskende at se en stigning i brugen af ​​naturlige byggematerialer. Vi har tidligere skrevet om ingeniører der styrker traditionel beton ved hjælp af ekstrakter fra affaldsprodukter efter planterødder.

Vi har også set materialer inspireret af den naturlige verden, såsom opfindelsen af ​​en ultrahvid maling inspireret af biller. Efter denne tendens med at skabe materialer fra og inspireret af den naturlige verden har JAT Holdings udviklet maling fra kronblade.

Ved hjælp af kronblade fra blomster kasseret på tværs af buddhistiske templer, er denne Petal Paint et centralt redskab i genoprettelsen af ​​tempelkunst. Skaberne bag denne maling, laver malingen ved at samle og tørre blomster for at bruge pigmenterne til at skabe en flydende maling. Der er fem tilgængelige farver: Lotus Rød, Pigeonwing Blue, Trompet Yellow, Marigold Orange og Temple Flower White.

Denne cykliske proces var et kampagnestudie oprettet af Leo Burnett Sri Lanka. Leo Burnett Worldwide’s bestyrelsesformand og Direktør Mark Tutssel sagde: “Denne revolutionerende ide udnytter kreativiteten til positivt at påvirke verden. Det er et vidunderligt eksempel på et brand, der giver noget tilbage til Sri Lankas arv og kultur. Dette innovative arbejde inviterer ikke kun folk til at engagere sig på en helt unik måde, det sikrer også den meget vigtige bevarelse og restaurering af hellig tempelkunst.”

Tempel maling
Tempel maling

At kigge ind i fremtiden er kernen i innovation. At fremme en bæredygtig fremtid gennem igangværende handlinger, er en klar måde at få en varig positiv effekt på. I dette tilfælde tænker Petal Paint ikke kun på fremtiden, hvad angår miljømæssig bæredygtighed, men også på fremtidens samfund for at fremme et stærkt socialt engagement.

Hvilke andre positive virkninger kan komme ud af innovation, enten i sociale eller miljømæssige termer?

Web: www.leoburnett.lk
Kontakt: www.leoburnett.lk/contact-us