Det prisvindenede britiske selskab FRUU har skabt vegan-venlige Lip Balm´s, hvor ingredienserne stammer fra frugt og plante affald

Bæredygtighed er blevet et vigtigt spørgsmål for virksomhederne i de senere år, hvor mange har vedtaget grønnere metoder som led i deres forretningsplan.

Nu har også det britiske opstartsselskab FRUU taget et ‘grønt’ skridt videre ved at gøre bæredygtighed til kernen i deres virksomhed; de producerer 100 procent bæredygtig kosmetik. FRUUs Lip Balm er håndlavet og bliver lavet på bestilling til levering inden for èn uge efter køb. Dette betyder at virksomheden intet lager har, og har dermed fjernet spild og overflødige omkostninger.

Virksomhedens produkter er lavet af ingredienser, der stammer fra mere end 15 typer økologiske frugter, hvoraf de fleste er skabt som et biprodukt fra forarbejdet frugtaffald, der derfor genererer ekstraindtægter for frugtbønderne.

Deres Lip Balm findes i en række farver og dufte, herunder flere alternative varianter såsom avocado, granatæble og lime. Produktet testes ikke på dyr og er vegansk venlige samt PETA-certificerede. FRUU donerer et beløb af overskuddet til World Wide Fund for Nature (WWF), for at hjælpe med bevarelsen af ​​naturen. Virksomheden er også glad for at levere produkter til velgørenhedssalg til detailpriser, og tilbagekøber eventuelle resterende aktier efter fundraising.

Virksomhedsejer Terence Chung vandt for nylig første pladsen i The Formations Company Entrepreneur Award 2017.

Balsamerne koster 33 Dkr. pr. Stk., og britiske kunder opkræves kun 99 p for emballering og levering. Ud over sin onlinebutik sælges produkterne i sundhedsbutikker rundt om i Storbritannien, herunder Sheffield, Nottingham, Worcestershire og Birmingham.

Gør du gøre dig nogle overvejelser førend du køber kosmetik om hvorvidt produktet er bæredygtigt?

Kilde: www.fruuurskin.com
Kontakt: www.fruuurskin.contact