Fairdig er en virksomhed startet af tre idealister med hver deres spidskompetence og alle med et ønske om at ændre på de mange færdigretter i handlen som er fyldt med e-numre.

Den nystartet virksomhed lancerer klimavenlige, økologiske, veganske og glutenfri færdigretter. Ideen bag konceptet blev til på RUC som et projekt på en facebook side, og siden er det gået meget stærkt for den lille virksomhed.

fairdig-ecolove
Fairdig er startet af fra venstre: Jesper Pøhler, Nadia Christensen og Lise Andersen i marts 2016.

Færdigretter og dårlig takeaway er fristende når man er sulten og de sunde alternativer skal man normalt se langt efter.

“Vi er trætte af, at man kun kan finde frysepizza og boller i karry i frysedisken. Derfor har vi lavet vores egne færdigretter, der smager godt, men som også er sunde og klimavenlige,” siger Nadia Christensen, direktør og en af de tre medstiftere af virksomheden.

Vores samfund bevæger os i retning af større bevidsthed omkring klima herunder hvordan maden er produceret. Fra 2012  har salget af økologisk mad og drikkevarer steget markant , og Fairdig vil netop specialisere sig i klimavenlige og økologiske retter.

“For os er kvalitet mange ting. Kvalitet er forbundet med sundhed, klima og ikke mindst smagen. Derfor undgår vi konserveringsmidler, udelader kød og bruger gode, økologiske råvarer,”siger Nadia Christensen.

Alle Fairdigs retter kan købes på Nemlig.com og er på vej i udvalgte Bilka-butikker.

Forfatter: Redaktionen på ecolove