Dagens opskrift, Hovedretter

Kalkun gryde med chili

Kalkun gryde med chili

Denne gryderet er meget nem at lave, og den passer sig selv og smager fantastisk

4 personer – Tilberedningstid 4 timer

Ingredienser:

  • 800 g kalkun skåret  i 2 cm stykker
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 løg, i tern
  • 1 paprika, i tern
  • 1-2 kopper zucchini, i tern
  • 1/2 kop svampe, groft hakkede
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 200 g flåede tomater på glas
  • 3 gram milde grønne chili evt. på glas
  • 1 kop kalkun fond
  • 1/2 babysalat mix
  • 1 spsk granuleret hvidløg
  • 1/3 kop chili pulver
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 avocado i tern, 1 spsk frisk koriander, jalapeños og forårsløg i skiver
LÆS OGSÅ:  Sej i sprød butterdej med basilikum og bagte tomater

Fremgangsmåde:

  1. I en stor gryde, varm olivenolie over medium høj varme.
  2. Tilsæt salt og peber til kalkun kødet og steg det godt brunt i ca 10 minutter.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær avocado, frisk koriander, jalapeños og forårsløg, og lad retten simre i 2-3 timer.
  4. Serveres med jalapeños, avocados i tern, koriander og forårsløg på toppen.
Forrige artikelNæste artikel

Skriv et svar