Nu er der en stor nyhed fra Canada til alle kaffeelskere, den hedder Canadiano, og er et musthave!

For nogen kaffedrikkere, kan det være svært at finde den helt rigtige måde at brygge kaffen på, eller de helt rigtige bønner der falder lige i deres smag, men det behøver de slet ikke at bekymre sig om længere for Canadiano kan ‘huske’ din yndlingssmag.

Canadiano er et kaffefilter som skiller sig ud fra andre filtrer, som normalt er lavet af papir, Canadiano er nemlig en træblok som du skal sætte oven på din kaffekop og brygge kaffen lige ned i koppen. Det eneste du skal gøre at sætte ‘Canadiano’ på din kop, fylde den med kaffe og derefter varmt vand. Efter 2-4 minutter, har du dig en frisk brygget kop kaffe.

Det der er specielt ved dette nye kaffefilter er, at det absorberer kaffesmagen, som gør at dine næste kopper kaffe bliver lige så velsmagene – hvis ikke mere velsmagene end din første kop.

Canadiano fås i tre udgaver: ‘Walnut’-udgaven for sort og stærk kaffe, ‘Cherry’-udgaven for bønner med et snert af citrus og ‘Maple’-udgaven for en nøddeagtig smag. Endnu en bonus er, at filteret kun skal skylles efter brug og ikke indebærer papiraffald.

Website: www.canadiano.co

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk

Kilde: http://www.springwise.com/?s=canadiano&cat=13&country=&d=2012-09-15|2014-09-15&date_type=Last_2%20years