Restauranten Agern, som kokken Claus Meyer åbnede i den historiske Grand Centreal Terminal på Manhattan i New York, ryger ind på listen over de ti bedste restauranter i New York i 2016, som New York Times-anmelder Pete Wells laver hvert år.

Restauranten som fik sin første Michelin-stjerne blot seks måneder efter åbningen, har nu også fået en 5. plads på listen over byens bedste restauranter i avisen, og det er en fornem placering for den nyåbnede restaurant, da listen ikke blot læses af millioner af newyorkere, men også af mange andre amerikanere og turister, når de besøger the Big Appel.

Om Restaurant Agern skriver Pete Wells:

“Den ambitiøse nordiske invasion af Grand Central Station lanceret af den danske entreprenør Claus Meyer har mange facetter. Den rummer både en food hall og en dansk pølsebod, men Agern er det element, der har mad, som er værd at misse sit tog for.”

Det er dog ikke første gang Meyer´s Grand Central Terminal projekt i New York, oplever ros fra medierne. I sommers modtog Meyers pølsebod mange flotte ord fra Steve Cuozzo, endnu en kendt madanmelder fra New York Posts. I sin anmeldelse kaldte han Meyer “byens nye hotdog-mester.” 

Forfatter: Redaktionen på ecolove