Ingefær er et af verdens ældste og mest populære medicinske krydderier. Det er kendt for i høj grad at hjælpe med fordøjelse og assimilering og betragtes vidt brugt til at forhindre forkølelse, influenza, bevægelsessygdom og svimmelhed

Ingefær kan også hjælpe med at lindre menstruationskramper, kvalme, hjertebrenning, migræne, ondt i halsen, udmattelse, træthed og forstoppelse, og det er fantastisk til at give lindring af maveinfluencen og madforgiftning.

Ingefær indeholder også potente antiinflammatoriske forbindelser kaldet gingerols og er et kraftfuldt smertestillende middel, der gør det især fordelagtigt for dem, der lider af led-, muskel- og nervesmerter. Ingefær har utrolige immunforstærkende evner og bekæmpelse af bakterier og har endda vist sig at hjælpe med at give beskyttelse og lindring af E. coli, Staph-infektioner og Candida albicans.

I gamle dage blev ingefær stærkt betragtet som en åndelig renser, og brugt før og under helligedage som en måde at vække og rense kroppen, sindet og ånden på. Frisk ingefær er en af ​​de mest potente måder at modtage dine sundhedsmæssige fordele på. Prøv at lave en liter ingefærvand eller te hver dag ved at tilføje frisk revet ingefær i vand og lad det trække i 10-20 minutter. Tilsætning af rå honning og friskpresset citronsaft vil forbedre dens smag og øge dets beskyttende og healende egenskaber.

Frisk ingefær er også fremragende til at juice med æbler og selleri til en energigivende og immunforstærkende drink. Brug af frisk ingefær i madlavning giver også helbredende fordele, og bør tilføjes når det er muligt. Hvis du synes frisk ingefær er for stærk til din smag, kan du prøve at bruge ingefær i pulver, kapsel, te eller tinkturform, som kan findes online eller i din lokale helsekostbutik.

Kilde: Medical Medium

Forfatter: Redaktionen på ecolove