Nicole Evangeline Lilly er en canadisk skuespillerinde, som her fortæller, hvordan hun ved at spise uforarbejdet økologisk mad tillod hende at overvinde hendes psykiske problemer uden medicin

Evangeline Lilly, der bedst er kendt for sin rolle som Kate Austen på ABCs hit drama “LOST”, har åbnet op omkring sine kampe med klinisk depression – og de løsninger, hun fandt for at overvinde det.

“Jeg har kæmpet med klinisk depression og er kommet stærkere ud på den anden side. Jeg har været fri for det i mange år nu,” siger den 34-årige super stjerne.

I stedet for at bruge medicin til at hjælpe med at kontrollere sin mentale tilstand eksperimenterede Lilly med en grøn, økologisk diæt.

“Fra at spise alt til så at spise primært økologisk mad, blev jeg forbløffet over, hvilken forskel det gjorde. Efter cirka et eller to år begyndte jeg at føle et fysisk løft ud af mit sind og krop, og jeg tror, ​​at det var alle de kemikalier jeg sandsynligvis har haft indtaget igennem min kost hele mit liv” fortæller hun.

Ifølge en nylig undersøgelse kan fødevarer som raffineret korn, læskedrikke og fastfood alle bidrage til øget depression. Undersøgelsen fandt også, at jo mere deprimerede mennesker er, desto mere sandsynligt er det at De indtager dårlige kilder til ernæring – dette skaber et lukket kredsløb af dårlig mentalt velvære. “Selvom flere undersøgelser er nødvendige, bør indtagelsen af ​​denne type fødevarer kontrolleres på grund af dens konsekvenser for både sundhed og mentalt velbefindende”, siger Almudena Sánchez-Villegas, hovedforfatter af undersøgelsen, i en erklæring.

For Evangeline Lilly, der snart kan ses i den kommende Avengers: Endgame (2019), har overvindelsen af sin depression gjort hele forskellen.

“At finde mit eget stå sted i kampen mod depression og uden brugen af medicin, til hvor jeg kunne være i live igen, det har været en af de største udfordringer i mit liv”. fortæller hun. “Jeg vil hellere lade som om jeg er glad end at gå rundt og være ulykkelig – som man siger ‘fake it till you make it.’ Smil det smitter! Det er mental træning, og en stor del af rejsen”. fortsætter hun.

Kilde: DIGITAL SPY

Forfatter: Redaktionen på ecolove