En hotelkæde er i partnerskab med en velgørenhedsorganisation, begyndt at producere pyjamas til børn i nød af hotellets gamle sengelinned

Hoteller, især store, high-end hoteller, bruger en stor mængde sengetøj og håndklæder. Når disse bliver slidt, bliver de ofte smidt ud. For at reducere miljøpåvirkningen har en hotelkæde fundet en måde at gøre slidt hotel sengelinned til nyttige ting.

Westin Hotels & Resorts har lanceret Project Rise: ThreadForward – et bæredygtigt program, der indsamler og genbruger hotel sengelinned. Tekstilerne omdannes til børns pyjamas, som vil blive distribueret til børn i nød over hele verden.

Sidste år begyndte Westin en global wellness-kampagne kaldet Let’s Rise. Som led i Let’s Rise-strategien bad Westin deres medarbejdere om ideer til at forbedre trivsel i lokalsamfund. ThreadForward-projektet var et af disse ideer. Det er baseret på viden om, at en god nats søvn er af vital betydning for trivsel, men børn, der lever i fattigdom, lider ofte af manglende søvn.

For disse børn kan ritualet om at have en pyjamas på hjælpe med at skabe en bedre sengetidspraksis, som herefter kan forbedrer søvnkvaliteten. Derfor arbejder Westin sammen med Clean the World og Divergent Energy for at udvikle systemet, så det brugte sengelinned kan et få nyt liv som pyjamas til børn.

San Francisco-baserede Venables Bell & Partners har designet pyjamas, som vil blive doneret til børn i nød gennem Delivering Good og deres netværk af fællesskabspartnere. CEO for Delivering Good, Lisa D. Gurwitch forklarer: “Vi ved, at pyjamas er blandt det mest efterspurgte tøj, som er søgt af vores velgørenheds partnere. Vi er glade for at arbejde sammen med Westin, der deler vores passion og engagement for at løfte samfund og give folk mulighed for at yde deres bedste.”

Kilde: www.westin.com/threadforward

Forfatter: Redaktionen på ecolove