Spirulina anses ofte for at være den mest ernæringsmæssige komplet af alle fødevarer og har utallige anvendelser som supplement til at opretholde et godt helbred og forebygge sygdomme

Dette skyldes, at det indeholder et rigeligt udbud af mange vigtige næringsstoffer og antioxidanter, herunder protein, komplekse kulhydrater, jern og vitaminer A og K samt B-kompleks. Det er også rig på klorofyl-, fedt- og nukleinsyrer og lipider. Spirulina er rig på gamma-linolensyre eller GLA, en forbindelse fundet i modermælk, der hjælper med at udvikle sundere babyer.

Bedste kilde til beta-caroten

Spirulina giver et væld af carotenoider som f.eks. caroten og gule xantophyler. Faktisk er spirulina den rigeste betakaroten kilde. Beta-caroten der findes i spirulina er ti gange mere koncentreret end i gulerødder.

Rig på jern

Jern er afgørende for at opbygge et stærkt internt system, samtidig er det også en af ​​de mest almindelige mineralmangler (zink er den mest almindelige). Spirulina er rig på jern, magnesium og spormineraler og er lettere at absorbere end jerntilskud. Ti gram spirulina kan levere op til 70 procent af de minimale daglige krav til jern.

Protein pakket

Cirka 60 procent af spirulinas tørvægt er protein, som er den form som det kommer i, og er afgørende for vækst og celleregenerering. Det er en god erstatning for fedtholdige kød og mejeriprodukter.

Gavnlige flora

Spirulina undertrykker dårlige bakterier som E. coli og stimulerer gavnlig flora som lactobacillus og bifidobactria i fordøjelseskanalen for at fremme sund fordøjelse og ordentlig tarmfunktion.

Sund flora er et af fundamenterne for et godt helbred. Det øger kroppens evne til at absorbere næringsstoffer fra de fødevarer, vi spiser og hjælper med at beskytte mod infektion.

Detoxifier

Spirulina har en helt unik sammensætning af phytonutrienter, herunder chlorophyll, phycocyanin og polysaccharider, der kan hjælpe med at rense toksiner ud af  kroppen. I 1994 blev der tildelt et russisk patent til spirulina, der anså det medicinsk produkt til at reducere allergiske reaktioner fra strålingssygdom. Dette var et resultat fra 270 børn i Tjernobyl der indtog fem gram om dagen i 45 dage. Deres dadionukleider blev sænket med 50 procent, og allergiske følsomheder blev normaliseret.

Kritisk til fjernelse af giftige tungmetaller

Spirulina er afgørende for fjernelse af tungmetaller som kviksølv, aluminium, bly, cadmium og giftigt kobber fra leveren, reproduktionssystemet, tarmkanalen, skjoldbruskkirtlen og hjernen. Ved at slippe af med disse metaller, slipper man af med nogle af de største kilder som nærer mange af de vira, som ligger bag mange kroniske sygdomme og symptomer, herunder autoimmune sygdomme.

Når disse fødevarer forbruges inden for 24 timer af hinanden, giver byggræsesaftpulver, spirulina, frisk koriander, vilde blåbær og atlantisk dulse den mest effektive metode på planeten til fjernelse af tungmetaller. Disse fødevarer har hver deres unikke styrker, der udfører forskellige roller i afgiftningsprocessen.

Under fjerningsprocessen kan metaller “falde” eller dispergeres tilbage i organerne, hvorefter et andet medlem af holdet vil sætte ind, og tage fat i metallet og fortsætte rejsen mod målstregen. På egen hånd er hver enkelt spiller ikke 100 procent effektiv; Som et hold er de dit anti-heavy metal hemmelige våben!

Vigtigt for enhver kronisk sygdom og symptom

Spirulina er et vigtigt supplement til enhver, der har kronisk sygdom eller symptom, eller for enhver, der ønsker at hjælpe med at forhindre sygdom eller symptomer i fremtiden.

spirulina:

 • Hjælper med at genoprette hjernevæv og genopbygge centralnervesystemet
 • Hjælper med at stabilisere glukoseniveauer i blodet
 • Giver kritiske mikronæringsstoffer til skjoldbruskkirtlen og for at styrke det endokrine system
 • Fjerner ikke kun tungmetaller, men også andre toksiner fra leveren, tarmkanalen, hjernen, nervesystemet og skjoldbruskkirtlen
 • Hjælper med at vokse friske neuroner og styrke neurotransmittere
 • Indeholder høje niveauer af superoxid dismutase (SOD) og krom, som forstærker binyrestyrken
 • Hjælper med at fjerne radioaktivt jod fra skjoldbruskkirtlen over tid, hvilket bringer det tilbage af kirtlen tilbage til livet på en afbalanceret måde
 • Indeholder jod, der er meget effektivt til at virke som et antiseptisk middel mod Epstein-Barr-virus (årsagen til skjoldbruskkirtlen) celler i skjoldbruskkirtlen
 • Kan reducere væksten af ​​knuder, tumorer og cyster (både kræft og godartet)
 • Stopper viral og bakteriel vækst inde i leveren
 • Styrker leverens immunsystem og hjælper sine over 2.000 kemiske funktioner
 • Hjælper leverens glukoseopbevaring og proteinomdannelser

En Atlets bedste ven

Spirulina øger udholdenhedsniveauet hos atleter og dets rige næringsindhold og det biotilgængelige proteinindhold hjælper med at opbygge muskelmasse. Det kan bremse sult, der kan udvikle sig under krævende træningsrutiner, hvilket hjælper med at opretholde en idræts ideelle kropsvægt.

Andre potentielle fordele

Fremmer sunde øjne, god mod anti-aging, hjælper med at beskytte mod infektion, er fantastisk til fordøjelses hygiejne, øger absorption af næringsstoffer fra mad, eliminerer kviksølv og andre dødelige toksiner, der ofte ligger inden i kroppen, hjælper med at forhindre udbrud af hjerte-kar-sygdomme og mere.

Healing Tip

Højkvalitets spirulina er det bedste proteinpulver du kan bruge i morgendrinks og smoothies. For at opnå de enorme fordele, prøv  Medical Medium Heavy Metal Detox Smoothie dagligt. Spirulina er nemmeste at fordøje og langt det mest fordelagtige ud af alle proteinpulverne. Det fylder kroppen med meget nødvendige mineraler og mikronæringsstoffer. Det er et “whole food” produkt, pakket med vitaminer, mineraler og protein pulver i en.

Indkøbs Tip

Byggræsesaftpulver: Det anbefales dehydreret, så det et vigtigt at være obs på at det skal have betegnelsen RAW og økologisk når det købes i pulverform. Som saft kan det anbefales at købe det hos LivingSuperfood.dk.

Atlantisk dulse: På dansk “søl”, sælges i Natur Poteket.

Heavy Metal Detox Smoothie:

Kilde: Medical Medium

Forfatter: Redaktionen på ecolove