Hedeagergaard  levere Biodynamisk og økologisk mad til din dør. Hedeagergaard´s oksekød og svinekød er af højeste kvalitet. Deres kvæg er kun fodret med græs og ikke korn. Det betyder mere omega-3-fedtsyrer i dit kød.

Hedeagergaard har også økologisk kylling, and, gæs og kalkun på deres webshop. Derudover finder du også et stort udvalg, af produkter de har nøje udvalgt og forhandler gennem deres webshop.

Hedeagergaard er en familegård er således er det 12 generation som driver gården i dag– i mere end 300 år har familien Hedeager udviklet Hedeagergaard i pagt med naturen.

Hedeagergaard ligger ved den lille vestjyske by, Ølgod. På gården driver de et mindre biodynamisk landbrug, med kødkvæg og grise.

I år 2011 omlagde familien Hedeager gården fra, at være et økologisk til et biodynamisk landbrug. Dette gjorde de i bestræbelserne på, at skabe de bedste vilkår for dyrene, planter og jorden. Deres biodynamiske produkter er dermed også med til at skabe de bedste vilkår for mennesker. På Hedeagergaard er du altid sikker på, at dyrene, planter og jorden behandles med den største respekt og ikke mindst en lille smule kærlighed.

Fra Hedeagergaard sælges blandt andet kød, pølser, oste og meget mere – til restauranter, højskoler og private over hele landet.

Adresse:

Lynevej 9
6870 Ølgod
Tlf.: 21 78 41 68
E-mail: [email protected]
Web: 
hedeager.info