Hvorfor er forbindelse med naturen så dybt healende?

Jeg er sikker på at du har lagt mærke til, hvor godt du har det efter at have gået en tur i naturen? Eller hvor afslappet du føler dig, når du sidder i en park, udføre havearbejde, går barfodet på stranden eller endda blot sidder i græsset?

Der er noget ved at forbinde sig med Moder Jord, som harmoniserer vores indre rytmer, fremkalder indre fred og genoplader os.

Personligt set gennem mit livs prøvelser og trængsler, forekommer det mig, at det er Moder Jord og en dyb forbindelse med naturen, der frem for alt andet har været min største helbredelse.

Frekvensen af Moder Jord fremkalder ro og intuition

Moder Jord er et elektromagnetisk væsen – og det er vi også! Vi er lavet af de samme ting. Ikke overraskende, når vi forbinder os med naturen, begynder vores energiske frekvens at svinge den samme frekvens som Jorden. Vi indstiller os på hendes hjerteslag, hendes ånde, og hun holder os.

Den moderne verdens livsstil

Vores moderne verden har tilskyndet os til at blive mere og mere adskilt fra naturen. Vi bor indendørs, bærer sko, der skaber en barriere mod Jorden, arbejder på kontorer, er udsat for konstant distraktion, hyperstimulering og har generelt (mange af os i hvert fald) en tydelig mangel på forbindelse med naturen.

I vores ’moderne’ verden opfanger vi frekvenser, der ikke er os; elektromagnetiske frekvenser (EMF) fra de dele af gadgets og apparater, der omgiver os.

I bund og grund overtager vi konstant frekvenser, der ikke er særlig støttende for vores sind og menneskelige kroppe; frekvenser, der er i konflikt med vores naturlige resonans.

Som et elektrisk kabel uden jordforbindelse

Uden at være forbundet til Jorden bliver vi afskåret fra kontakten til os selv (jeg forestiller mig det lidt ligesom et elektrisk kabel, hvor gul og grøn ledningen mangler: jordforbindelsen i kablet. Uden jordforbindelse bliver det svært for os at aflade de frekvenser, som vi har taget ombord. Vi bliver overvældet og skyllet igennem med udefra kaotiske energier.

Når jeg siger energier mener jeg også negative energier/projektioner fra andre, energier fra ‘go-go-go’ hyperstimuleringen af den moderne verden, unaturlige ting og andre udfordrende situationer.

Denne stress tilstand i vores system skaber stress og angst. Over tid påvirker det også vores mentale og fysiske sundhed. Uden en forbindelse med Jorden får vi ikke den utrolige følelse af støttende ro og velvære, som sker naturligt, når vi er grounded.

Bringer os tilbage til livet

Forbindelse med Jorden holder os bogstaveligt talt i live. Det oplader os som et batteri. Det genopretter og forynger vores energifelt. Frekvensen af Moder Jord er utrolig helbredende. Den er perfekt konfigureret for menneskeligheden.

Jorden er som et enormt batteri – forbind med det, og vi genoplader!

Hvordan hjælper det at forbinde sig med naturen vores velvære og helbred?

  • Forbindelse med Jorden er en øjeblikkelig måde at udlede uønskede energier (mentalt, fysisk og følelsesmæssigt)
  • Forbindelse med Jorden genopretter og forynger vores energifelt
  • Forbindelse med Jorden fremmer en øjeblikkelig følelse af ro
  • Forbindelse med Jorden forbedrer mental og følelsesmæssig klarhed
  • Forbindelse med Jorden hjælper til at komme i kontakt med vores sande jeg
  • Forbindelse med Jorden kan lette depression og angst
  • Det mentale og følelsesmæssige velvære forbundet med at forbinde med Jorden kan have en positiv effekt på andre udfordringer i vores liv, herunder fysisk, sygdom og sygdom

At skabe jordforbindelse for optimalt velvære

Jeg har opdaget mange teknikker til at skabe jordforbindelse gennem årene. De mest effektive er ofte de mest enkle.

At gå i naturen er kraftfuldt, såvel som at tilbringe tid i en grøn park. Jeg oplever, at det at være barfodet og mærke jorden under mine fødder øjeblikkeligt genopliver min affinitet med Jorden. Børn elsker rent instinktivt at være barfodet , hvilket vi voksne kan lære noget af. Jeg elsker at bruge tid på at forbinde med noget naturligt; kommunikere med træerne og planterne; tilbringe tid med dyr som er tæt forbundet med Moder Jord, mærke hvordan vand renser os både fysisk men også mentalt. Når jeg får muligheden,, elsker jeg at gå barfodet i sandet og forbinde mig med havet.

Enkle tips til at komme i kontakt med naturen

  • Brug minimum 15 minutter om dagen på at bevidst forbinde dig med Moder jord  med en gåtur i skoven, i en park eller på stranden. Rør ved et træ og visualisere du slår rødder – måske du ligefrem får lyst til at kramme træet.
  • Gå barfodet! Dette er en uvurderlig forbindelse. Tag dine sko af og mærk Jordens puls strømme op for at nære hver eneste celle i dit væsen.

“Gå, som om du 
kysser jorden med dine fødder.”

“The Earthing Movie: The Remarkable Science of Grounding” er instrueret af Sundance-prisvindende filmskabere Josh og Rebecca Tickell (The Big Fix, FUEL osv.). Dette er en dokumentarfilm i spillefilmslængde baseret på deres virale kortfilm med titlen ‘Down To Earth’, der afslører det videnskabelige fænomen om, hvordan vi kan helbrede vores kroppe ved at gøre den enkleste ting, som en person kan gøre … at stå barfodet på jorden.

Over 20 peer-reviewede undersøgelser har vist, at Grounding (Earthing) reducerer inflammation…en af de mest skadelige indre biologiske processer, der fører til kronisk sygdom. Så kom derud og sæt fødderne på jorden, og/eller øg din jordforbindelse indendørs med jordforbindelsesprodukter. Din krop og dit sind vil takke dig! Læs om alle undersøgelser og forskning på:

http://earthingmovie.com/resources

https://rumble.com/v1k2dp5-must-watch-the-earthing-movie-the-remarkable-science-of-grounding.html