Man kan godt savne lidt mere luksus i udvalget af økologisk hudpleje og makeup. Der findes ikke mange beautymærker, som både kan prale med at være certificeret økologiske og være lige så luksuriøse som produkter fra Chanel eller Giorgio Armani. Men godt nyt til økoelskerne – i samarbejde med Juice Beauty har Gwyneth Paltrow udviklet en serie af nye beauty- og hudplejeprodukter der lover netop dét.

Juice Beauty har i over et årti udviklet rene og økologiske hudplejeprodukter fyldt med naturlige ingredienser. Sammen med Gwyneth Paltrow har firmaet nu udviklet en linje med 6 hudplejeprodukter, som ifølge testresultater har samme effekt som produkter fra de dyre hudplejegiganter. Produkterne er skabt med tanke på at være lækre at bruge og give en følelse afsamtidig med at være økologiske og fri for toxiner og plastik.

Ingredienserne kommer fra planteverdenen, og er udvalgt for sine effektive virkninger uden brug af harmfulde kemikalier. Som eksempel kan nævnes aloe vera, æble, citron og grapesaft som giver glød, plantepeptider og hørfrøekstrakt som har opstrammende virkning, samt C-vitamin som hjælper til at fjerne aldersforandringer i huden.

Makeupserien, PHYTO-PIGMENTSTM, er ligeledes plantebaseret og er desuden vegansk. Der anvendes plantebaseret voks frem for bivoks, og produkterne er også fri for insektbaserede pigmenter. I stedet bruges naturlige pigmenter fra planteverdenen, som f.eks. lilla gulerødder og rosenblade.

Serien består af 14 forskellige produkter, og rummer bl.a. blush, bronzer, mascara og hele fire forskellige produkter til at give læberne farve.

Indtil videre har produkterne fået mange gode anmeldelser, hvilket tyder på at det succesfulde samarbejde virkelig har udviklet noget særligt. Produkterne vil blive tilgængelige til køb online på www.naturisimo.com.

Se mere om makeupserien her: http://www.juicebeauty.com

Og hudplejeserien her: http://goop.com/goopskincare/

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk