Nyeste trends og hotteste tendenser indenfor indretning og interiør 2016

Et af temaerne som kommer til at gøre sig gældende i forår/sommer sæsonen 2016 er at være i nuet. Tendensen bevæger sig i de grønne farver som vi oplever i det tidlige forår og fokuserer på naturlige og øko venlige materialer. Man tager det bedste fra naturen med ind i stuen og skabe en masse positivt og naturligt lys i hjemmet.

Et andet tema til 2016 er at kunne tilpasse sig. Det første man lægger mærke til ved denne tendens er de mørke farver – ikke normalt, hvad vi forbinder med sommer. Men at kunne redifinerer mørket og lader lyset ramme således at det bliver positive farver. Spændende materialer, der kan reflektere lyset bliver et hit!

Vores kulturelle rødder er endnu en tendens vi kommer til at se. Den bevæger sig i gullige nuancer og giver en ørken-følelse. Trenden skal ses som design fra verden bragt ind i en nordisk sammenhæng og gjort minimalistisk. Materialerne kommer til at blive rå og lækre og bæredygtige.

Sidste tema for forår/sommer 2016 er at der ingen grænser er. Og ligepræcis manglen på grænser og det at udfordre alt det vi tror vi ved kommer til at være i centrum. Eksempelvis er Handvärks spisebord nedenfor lavet ved hjælp af en helt ny teknik, som gør det muligt at lave ekstremt tynde og lette – men enormt stærke overflader! Lette materialer og lyse uspolerede farver kommer vi til at se meget til.

Skærmbillede 2015-12-18 kl. 20.00.27

Kilde: Bolig Magasinet