Nyt smart brusebad lader brugerne forudindstille den perfekte temperatur for at mindske vandspild, og kan samtidig forbindes til andre smarte enheder

Vand er et af de mest værdifulde ressourcer på vores planet, og vi bliver konstant opmuntret til at bruge det mere bæredygtigt. For dem, der søger en smart måde at spare på vandet i deres hjem, kan Livin Shower nu været svaret.

Formålet er at skabe en “holistisk bruseroplevelse”, hvor Livin Shower opvarmer dit brusebad og derefter pauser brusebadstrømmen, når vandtemperaturen når et forudindstillet mål, så du kan gå ind og starte dit bad med det samme med blot et tryk på en knap.

Enheden anvender en temperaturstyringsalgoritme for at finde den korteste tid, der er nødvendig for at nå den ønskede temperatur, og giver brugerne mulighed for at sætte pause og genoptage strømmen, mens temperaturen opretholdes, hvilket minimerer vandspild.

I modsætning til andre smarte brusere kan Livin Shower installeres på få minutter af alle, med helt basalt værktøj – ingen rør er nødvendigt. Den leveres med en mobilapp, der ikke kun giver dig mulighed for at starte brusebadet eksternt, men også overvåge vandforbruget.

Brusebadet kan også forbindes til musik apps som Spotify, så du kan oprette shower play lister; og en voice app for at aktivere bruser med stemmekommandoer. Denne app giver også brugere mulighed for at oprette op til 10 profiler, hver med sin egen forindstillede brusetemperatur, musik og forbindelse til andre enheder. Sikkerhedslåsfunktionen vil også begrænse temperaturen til et bestemt niveau – især nyttigt til børn og babyer.

Livin Shower er i øjeblikket tilgængelig på Kickstarter med priser startende fra USD 349. Hvis projektet når sit finansieringsmål, kan virksomheden levere sit produkt i efteråret 2018. I detailhandlen forventes prisen at ligge på omkring USD 599.

Kilde: www.livinshower.com
Email: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove