Til tider sker det at man mister en vante, og hvad kan man så gøre med den anden vante? Man kan jo ikke bruge den til noget, og man kan vel heller ikke rigtig tillade sig at give den til en genbrugsbutik? Nej, den ender nok bare i skralderen eller som legetøj til hunden. Men har du nogensinde tænkt over, hvor din mistede vante er, og om den muligvis bliver brugt til noget? ‘Glove Love’ elsker glemte vanter!

‘Glove Love’ er et engelsk organisationsarbejde som finder og matcher glemte og tabte vanter. Hvis vanterne er i stykker bliver de håndsyet så de bliver så gode som nye igen. Det der er smart ved ‘Glove Love’ er, at de ikke kun bruger vanter der er glemt på gaden eller fra glemmekasser på skoler, nej hvis du har mistet din ene vante, så kan du donere den anden vante så de kan finde en mage til den og på den måde skabe et helt nyt par vanter.

Teamet der står bag er organisationen ‘Do The Green Thing’ fra England, som støtter kreative idéer for miljøbesparelse. Organisationen matcher hver eneste vante for at finde en mage i samme størrelse, samme form, men også efter matchende materiale og design. Når to vanter har dannet par, så får de syet et lille mærke på, hvor der står hvor de hver især blev fundet.

Vanterne sælges for kun 5 GBP på nettet, pengene går til at støtte organisationen grønne arbejde og de ensomme vanter.

Website: www.glovelove.co.uk

Kilde: http://www.springwise.com/glove-love-matchmaking-service-lost-lonely-gloves/?ref=access