Det danske underjordiske køleskab eCool, som er produceret til at afkøle dåse-drikkevarer, er inspireret af århundreders gammel praksis, hvor man brugte den kølige jord til at opbevare mad og drikke.

Med alle de nye og smarte ting der udvikles i dag forbundet med internet og teknologi, er det forfriskende at se iværksættere blive inspireret af noget så enkelt og effektivt fra fortiden. Dette underjordiske køleskab eCool til at afkøle drikkevarer, er sådan en anordning.

eCool er baseret på århundreders gammel praksis ved at udnytte køligheden fra jorden. Det er samme princip som moderne kældre operere på, og bedst af alt, så kræver det underjordiske køleskab ingen elektricitet.

For at installere eCool vil forbrugerne være nødt til at grave eller bore i jorden for at nå en dybde på 1,2 meter. Når det er installeret, kan man bruge en hånd-krank til at anbringe dåserne. eCool kan gemme op til 24 dåser i alt, og kan købes for 349 USD. Traditionelle køleskabe kan købes billigere, men eCool ejere kan derimod spare på elregningen og være med til at redde miljøet.

Website: www.eng.ecool.dk

Kilde: http://www.springwise.com/underground-fridge-basics-save-money-environment/?ref=access

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk

Kilde: ecool.dk