Connie Hedegaard som snart er den tidligere EU-kommissær, fortsætter med at kæmpe for miljøets sag, når hun efter nytår skal være formand for en ny international miljøfond. En miljøfond som Velux-familien Kann Rasmussen har skabt.

Når Connie Hedegaard stopper som EU-kommissær, er hun bestemt ikke færdig med at beskæftige sig med miljøet. Hedegaard vil nemlig prøve lykken af som formand for en helt ny international miljøfond.

Planen er at kaste en milliard kroner i fonden i løbet af de næste ti år. Pengene skal så bruges til at hjælpe internationale engagementer og indsatser som ønsker at følge de grønne veje såsom miljø, klima og bæredygtighed som går hånd i hånd med økonomisk vækst.

Connie Hedegaard fortsætter altså i miljøets tjeneste, selvom hun stopper som EU’s klimakommissær, og vil fremadrettet stadig beskæftige sig med miljø og klima.

‘Det er ikke hver dag, at en privat familie i Danmark siger, at den vil bruge en milliard kroner på klima og miljø. Velux-fondene står for kvalitet, og de vil virkelig gerne bruge deres penge på noget, der gør en forskel, og det er derfor, at jeg har sagt ja,’ siger Connie Hedegaard til Berlingske.

Kilde:

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/10/26/221412.htm