Ché Fè er en smuk restaurant, som er den første i Danmark som laver økologisk mad på italiensk.

Hos den italienske restaurant hylder man det italienske køkken med kvaliteten i top. Kokkene tilsætter rene tilsætningsstoffer som Kærlighed, Tid og Respekt som er gødet med gæsternes glæde for det perfekte, simple måltid.

Mest økologiske trattoria i hele Norden

Teamet bag Ché Fè er restaurantepionerene Elvio Milleri, Edelvita Santos og Alessandro Jacoponi. Siden 1983 har de arbejdet med det italienske køkken i Danmark. I januar 2013 modtod restauranten Guldspisemærket, som er et mærke som Økologisk Landsforening har udviklet i samarbejde med Fødevarestyrelsen. Guldmærket viser, at Ché Fè er det mest økologiske trattoria i hele Norden.

Kvalitet og kærlighed

Hos Ché Fè får du serveret friske og økologiske råvarer direkte fra Italien. Det gamle italienske spisested stråler af hygge og god atmosfære, og serverer rustik og sund mad med kvalitet til sympatiske priser. Stedet stråler af kærlighed til Italien, og kokken med kærlighed til maden.

Besøg Ché Fè på

Borgergade 17A,

1300 København K

Hjemmeside: http://www.biotrattoria.dk

Kilder:

http://www.biotrattoria.dk/da/om-os/presse

http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/fremtidens-groenne-trattoria (30, marts, 2012)

https://politiken.dk/ibyen/vis/3255/biotrattoria-che-fe (13, maj, 2012)

http://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g189541-d4115482-i107005508-Che_Fe_Italian_Restaurant_Trattoria-Copenhagen_Zealand.html – Billede!