Vi snakker tit om at gøre en forskel for miljøet, for os selv og for dyrerne. Men restaurant Botaniq kommer med endnu et stærkt argument for at spise så bæredygtigt som muligt – Smagen. ‘Smagen er i sandhed det bedste argument for en grønnere livsstil’.

Restaurant Botaniq har stor omtanke for Moder Jord, og derfor driver de deres restaurant så bæredygtigt som muligt. Men også smagen er utrolig vigtig for Botaniq, derfor tryller mesterkokken Arnaud i køkkenet med magi for øjne, krop og sjæl. 

Restauranten bessider en kulinarisk grøn menu med gourmetretter, baseret på friske råvarer fra vores rene planterige. Botaniq sætter en ære i at være så bæredygtig som muligt, så derfor handler de helst hos deres lokale leverandører.

botaniq1

Mad med hjertet

Botaniq ligger lige over for Torvehallerne i hjertet af København, og er et godt sted for dig der leder efter en naturlig ret baseret på ingredienser fra planteriget. Frugter, bær, grøntsager, korn, nødder, frø, planter, tang, bælgfrugter, blomster og masser af spirerem. Du kan også vælge imellem Rawfood, juicer, smoothies eller varme retter.

botaniq1

 Alt er uden animalske produkter, så derfor får du sojamælk eller mandelmælk til kaffen.

‘‘botaniq er en gastronomisk bæredygtig grøn madevolution båret frem af kærlighed til planteriget. Vores økologiske restaurant har fransk kulinarisk æstetik, dansk økologi, lokale leverandører og eksotiske krydderier tilbyder vi skønne botaniske retter, der smager fantastisk, er visuelt smukke, sunde så det basker, dejligt nærende for kroppen og på samme tid bæredygtige for moderjord. ‘’ forklarer Bettina Baunbaek som er ejer af botaniq.

Få dig en smagsoplevelse hos Botaniq på

Frederiksborggade 26

1360 København K

Web: http://botaniq.com/da/

Kilder:

http://botaniq.com/da/restaurant

http://www.gogreencopenhagen.dk/gogreencopenhagen/steder/spise/restauranter/botaniq/?cat=1539