Zink er det vigtigste mineral for dit immunforsvar og dit generelle helbred, men desværre mangler næsten alle det, fordi vores jord ikke længere har den zink, som den engang havde

Hele dit immunsystem er afhængig af zink. Zink svækker influenza virus ved at gøre den mere føjelig og mindre aggressiv. Hvis du ikke har nok zink i dit system, når du bliver ramt af influenza virus, vil det nemmere kunne reproducere sig.

Når du får influenza, og hvis du ikke har nok zink vil dit immunsystem enten overreagere eller underreagere på det. Zink afbalancerer og stabiliserer immunforsvaret, så det ikke går til nogen ekstrem karakter. Dette er en af ​​grundene til at supplement med den rigtige type zink er kritisk.

Zink er kritisk for forkølelses symptomer og influenza, men det er virkelig et vigtigt supplement året rundt. Med en alvorlig zinkmangel kan du blive alvorligt syg. Zink er kritisk for leverens sundhed, autoimmune tilstande, akne, binyreproblemer, gigt, kræft, eksem, psoriasis, hjernetåge, diabetes, træthed, humørkamp, ​​gigt, hjertebanken, hepatitis, højt blodtryk, højt kolesteroltal, hedetokter, betændelse, migræne, SIBO, bihulebetændelser, vægtproblemer, svimmelhed, tinnitus, multipel sklerose, lupus, Lyme-sygdom, problemer med skjoldbruskkirtlen, Epstein-Barr-virus, helvedesild, UTI’er, candida og alle andre symptomer og tilstande, der findes. Hvis du har et symptom af nogen art, eller du ønsker at hjælpe med at forhindre symptomer i fremtiden, er zink kritisk.

Da næsten alle er i zinkmangel, vil zink i 6 måneder ikke være nok til korrekt at gendanne dit zinkniveau. Ideelt set skal du være konsekvent med at tage det som en daglig dosis i et par år eller mere. Det kan endda være en god ide at beholde det som et langsigtet supplement.

Der er stor kvalitets forskel på den zink der findes på marked. Zinksulfat er specielt til hvordan det understøtter sundheden. Du vil også sikre dig at dit zinksulfat ikke indeholder citronsyre, natriumbenzoat, kaliumsorbat eller andre tilsætninger, der ikke er godt for dig.

Kur til når forkølelse eller influenza symptomer opstår

Hvis du kan fornemme en forkølelse eller influenza er på vej, så køb en flaske flydende zinksulfat af høj kvalitet. Sprøjt to droppe af zink ind i halsen, lad det sidde der i et minut, og sunk derefter zinken. Tre timer senere sprøjter du yderligere to dropper ind i din hals og lad det sidde der igen i et minut, inden det sluges. Gentag hver tredje vågentime i to dage. Hvis du er meget følsom og kun kan tage en meget lille mængde kosttilskud, kan du bruge mindre – selvom det kun er et par dråber. Enhver mængde af den rigtige type zink kan hjælpe.

Kilde: The Medical Medium

Forfatter: Redaktionen på ecolove