En ny gelatinebaseret bioplast kan bruges på mange måder, herunder til indretning af bygninger

Teknologien har omfavnet kampen mod forurening med opfindelsen af en kompostabel vandflaske for at forhindre plastforurening og koncentreret rengøringsmidler, der reducerer affaldet ud over at være miljøvenlige. Nu er der oprettet en ny bioplastisk som hedder Restologi, der hjælper med at reducere luftforurening ved at gøre det til et designværktøj.

Restologi er en gelatinebaseret bioplast. En opskrift blev lavet indeholdende aktivt kul, grise gelatine, glycerin og vand, med flere bioplasttyper til rådighed. Dette biomateriale har vist sig at være mere fordelagtigt end almindelige bioplaster.

Dens porøsitet gør det gennemtrængeligt for væsker og udvendige påvirkninger, og dets biologiske nedbrydelighed gør det i stand til at blive nedbrudt og kan samtidig blive genanvendt.

Dets anvendelse indbefatter indendørs komponenter, som et modulært system i vægge og lofter til at absorbere forurenende stoffer i indvendige og udendørs rum, hvilket giver et alternativt facadesystem designet efter den nødvendige luftstrøm.

Kilde: www.restologyproject.com
Kontakt: www.facebook.com/Restologyproject/

Forfatter: Redaktionen på ecolove