Beru designer børnetøj udfra etiske korrekte principper. Virksomheden er beliggende i Los Angeles og et af deres principper er netop at producere lokalt.

Beru er fokuseret på bæredygtighed, og bruger kun  økologisk, sporbart bomuld. De ved præcis, hvor bomulden i deres fibre dyrkes, og af hvem. Med hver BERU Kids køb, støtter du de landmænd og deres familie som dyrker bomuld i Afrika.

“Det er temmelig skræmmende, at seks procent af alt affald på amerikanske lossepladser kommer fra tekstiler. Over 95 procent af de tekstiler som dumpes, kan genbruges eller genanvendes, men det er faktisk kun 15 procent der undgår at blive smidt ud. Det er deprimerende tal. Så i stedet for at sidde i et deponeringsanlæg, tager vi stof som bliver tilovers fra andre modemærker, eller beklædnings fabrikker, som ellers ville blive smidt væk”. udtaler virksomheden.

berukids1-ecolove

Deres tøj bliver produceret på fabrikker i downtown Los Angeles ved hjælp af bæredygtige metoder og materialer. De er forpligtet til at have en nul affald output, for at reducere mængden af affald, som netop er et kæmpe problem i modebranchen.

Beru kids har endnu ingen forhandlere i Europa, men kan handles på deres website

Forfatter: Redaktionen på ecolove