‘Det er på tide, at Danmark opfatter sig selv som et kvalitetsland’, udtaler Michael Balmer som er stifter for Bagerdygtigt. Han har en holdning om kvalitet og det er også kvalitet der bliver kreeret i hans café og bager.

Bagerdygtigt er både en café og bager, hvis stifter Michael Balmer er inspireret af Tyskland. Ifølge ham, så er Tyskland meget stolte over deres egne produkter. ‘Det er på tide, at Danmark opfatter sig selv som et kvalitetsland og ambitionen for Danmark som indkøbsland må være ‘tyske tilstande’, hvor de her vælger egne råvarer først og dernæst supplerer fra andre lande. I Tyskland er de meget stolte af deres kvalitet. Det ku’ vi godt lære noget af her’, siger han.

bagerdygtigt1

Imod madspild

Bageriet er imod madspild, så derfor bliver der ikke bagt mere end der sælges. Hvis der alligevel kommer brød i overskud, så bliver det doneret til Mændenes Hjem.

Hvis du er glutenintolerant kan du også sagtens komme forbi Bagerdygtigt – uden at blive syg, eller bitter over ikke at kunne smage noget. Bagerdygtigt sælger nemlig glutenfrie brød og boller (de er dog ikke økologiske).

Hvis du vil nyde brød af høj kvalitet, eller har du gluten-allergi og savner at sætte tænderne i et ordentligt stykke brød, så besøg Bagerdygtigt på:

Istedgade 120 

København V 

Hjemmeside: www.facebook.com/Bagerdygtigt

www.facebook.com/BagerdygtigtGlutenfri.

Kilde:

http://www.gogreencopenhagen.dk/gogreencopenhagen/steder/spise/caf%C3%A9er/bagerdygtig/?cat=1539