Et nyt bæredygtigt og innovativt hår produkt i pulverform, som kun skal tilsættes vand i brusebadet

Enhver, der nogensinde har forsøgt at pakke let, kender ulejligheden ved at bære rundt på mange, tunge produkter fyldt med væske, der som regel består af 80 procent vand. Forstil dig så, hvor meget lettere din bagage ville være, hvis vandet blev fjernet? Kailey Bradt forestillede sig ikke kun dette; hun gik et skridt videre. Bradt udviklede en pulverformet shampoo, hvor kun vand skal tilføjes for at danne et færdigt produkt.

Bradt’s selskab, OWA, har for nylig sikret sig finansiering fra venturekapitalfonden Precursor Ventures for at lancere deres innovative pulver shampoo, kaldet Moondust Hair Wash. Selskabet havde tidligere sikret sig 200.000 USD i Pre-Seed kapital fra RIT Venture Fund I. Fonden er forbundet til Rochester Institute of Technology, hvor Bradt modtog sin bachelor- og kandidatgrad.

Moondust Hair Wash er ikke kun nul procent vand, det er også fri for sulfater, parabener, silikoner og kunstige farver og dufte. Ud over at spare vand, vurderer OWA at Deres produkter vil spare miljøet for færre kemikalier. Moondust slutter sig til en lang række nye produktlinjer, der sigter mod at være mere miljøvenlige. Disse omfatter en bla. en  papir tandbørste .

Udover en pulveriseret shampoo og balsam har OWA også udviklet en vandfri hårmaske og styling lotion. Ifølge Bradt har produkterne “en mindre indvirkning på miljøet, ikke kun på grund af hvad der er i emballagen, men på grund af hvordan det bliver trasporteret og hvor det kommer fra. Vi bruger ikke kunstige farver, silikoner, sulfater eller parabener. Moondust Hair Wash forventes snart at lancere i en direkte forbrugerdistributionsmodel.

Forbrugerne bliver stadig mere bekymrede over produktets indvirkning på miljøet. Ved at udvikle et produkt, der er miljøvenligt og rejsevenligt, har OWA fundet en unik niche for sine produkter. Hvilke andre produkter kan gøres mere miljøvenlige såvel som rejsevenlige?

Kilde: www.owahaircare.com
Email: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove