Virksomheden HuskeeCup kan hjælpe kaffebarer rundt om i verden med, at gøre deres kaffeaffald til et bæredygtigt produkt, der også er gavnligt for deres kunder

En australsk opstart virksomhed er kommet på en smart måde at genbruge kaffeskaller på, som ellers normalt går til spilde; her er tale om hundredvis af tons kaffeskaller som spildes årligt fra kaffeproducenterne.

Dette vil ikke blot skabe bæredygtige caféer, men også reducere affaldet til nul på gården, hvor kaffebønnerne høstes.

Hidtil har HuskeeCup modtaget mere end 77.000 USD i crowdfunding løfter, og deres mål var at nå 20.000 USD inden 25. juli. HuskeeCup får ikke kun opmærksomhed fra dem som ønsker at implementere bæredygtighed i deres virksomheder eller private der ønsker det, men også dem der søger et alternativ til en genanvendelig kop, der holder kaffen varmere i længere tid, og kan genbruges i coffee shops og caféer.

Koppen er modstandsdygtig over for brud og skår, og er designet til at holde flere år både på café og i hjemmemiljøer. Endvidere er koppen designet med riller på ydersiden, hvilket gør den tørre hurtigere efter vask og nem at stable. Den leveres i tre størrelser, og de passer alle sammen med en universal underskål.

HuskeeCup
HuskeeCup

Kilde: www.huskee.co/
Kontakt: twitter.com/huskeecup

Forfatter: Redaktionen på ecolove