Isproducenten Salt & Straw fra Oregon i Californien, vil til juni introducere en is producere af overskuds madvarer.

Mere end 40 procent af maden i USA går til spilde, noget den familiedrevne virksomhed Salt & Straw er opmærksom på. Med deres sommer 2017 limited edition udgave, kan man finde en ny is variant som er producere af overskuds råvare.

Lokale mad organisationer vil hjælpe med indkøb af råvarer, og Salt og Straw vil også arbejde med lokale landmænd, og andre virksomheder såsom bryggerier.

Planlagte varianter omfatter, Spent Brewer’s Malts & Candied Bacon S’mores and Second-Steeped Rum Spices & Apple Butter, og vil afhænge af salgsteder og måneder. Salt og Straw har butikker i Portland, San Francisco og Los Angeles, og varianter af isen vil afspejle hvert område, dens gårde og ekspertiseområder.

I de travleste sommer perioder, kan Portland butikken ekspedere omkring 100 personer i timen, og håber at hermed at kunne bruge op mod 1.000 kg af overskuds madvarer.

Forfatter: Redaktionen på ecolove

Kilde: Web: www.saltandstraw.com