Et energiselskabet SmartFlower Solar i Boston, Massachusetts  har designet et plug-and-play smart solsystem, designet til brugervenlighed og bærbarhed.

For at hjælpe med at gøre vedvarende energi mere tilgængelig, har virksomheden SmartFlower Solar designet dette bærebare blomstret solpanel system, der er let at indstallerer, vedligeholde og bruge. Og samtidig er det et lækkert design, der er til at holde ud at kigge på.

SmartFlowers fotovoltaiske system fås i forskellige farver, og sporer solens bevægelse, hvilket gør det op til 40 procent mere effektivt, til at fange lys end de traditionelle statiske tagpaneler.

Den blomsterkransformede solpanel folder sig op om natten og udfolder sig ved solopgang, og placerer sig automatisk i den mest effektive vinkel hele dagen. En ventilation bagpå hjælper panelerne med at producere mere energi, og den integrerede rengøringsmekanismer betyder, at hver gang panelerne udfolder sig, er der en mini-børste som holder dem rene og sørger for de er effektive. Ved dårligt vejr beskytter systemet sig ved at folde panelerne op, indtil forholdene forbedres.

Kilde: www.smartflowersolar.com

Forfatter: Redaktionen på ecolove