En Israelsk opstart virksomhed håber på, at deres data fra jordbundne sensorer vil styrke og udvikle landbrugsindustrien

Mens mange industrier har tilpasset sig den digitale tidsalder, og alt det der er at byde på, har landbruget fortsat sin offline tilgang til erhvervslivet.

Israel-baserede Viridix håber på at kunne ændre dette med dets netværk af sensorer fordelt på jord og marker, der samler jordanalyser. De indsamlede data vil være tilgængelig for app-udviklere til at opbygge værktøjer, der kan hjælpe branchen med at øge deres effektivitet og udforske nye tilgange til deres arbejde.

Sensorerne overvåger jordfugtighedsniveauet og fungerer som rigtige rødder for at samle vigtige data, så landmændene og producenterne kan optimere beslutningstagning og automatisering. “RootTens” -teknologien måler alle vigtige parametre i jorden og overfører dem til en cloud.

Partnerteknologi i-Dripper understøtter denne løsning, der virker som et præcist vandingssystem, som føder hver plante separat efter behov. Systemet behøver ikke elektricitet til at fungere, og kræver kun minimal vandressourcer til at vurdere planternes behov i sit økosystem. Dette sikrer planterne er vandet lige nok, og samtidig betyder det ingen vandspild.

Kilde: www.viridix.com
Kontakt: [email protected]

Forfatter: Redaktionen på ecolove