Æble sæsonen står for døren og denne skønne frugt som er en sød og tilfredsstillende frugt, har immunforstærkning og sygdomsforebyggende egenskaber

De er en stærkt basisk frugt, der har evnen til at slukke både en umiddelbar tørst men også en cellulært tørst. Æbler har også afgiftende egenskaber og indeholder både æblesyre og vinsyre, der hjælper med at fjerne urenheder fra leveren og galdeblæren.

At spise to æbler eller mere om dagen kan hjælpe med forebyggelse af tyktarms-, lever-, bryst-, prostata- og lungekræft og kan også reducere risikoen for slagtilfælde dramatisk. Æbler er en kritisk levnedsmiddel og har mange uopdagede egenskaber, der understøtter leverens sundhed.

Æbler er især rige på fytonæringsstoffer og antioxidanter. De har vist sig at være gavnlige for neuro-degenerative problemer som Alzheimers og Parkinsons sygdom såvel som for bronchiale problemer som astma.

Æbler har vidunderlige antiinflammatoriske egenskaber og giver signifikante resultater for dem, der lider af autoimmune sygdomme som Addisons sygdom, kardiomyopati, køliaki, lupus og multipel sklerose. Æbler indeholder pektin, som er en gelignende fibre, der kan forhindre forbrænding af protein i fordøjelseskanalen. Pektin fungerer som en intestinal kost til at rense og udslette affald fra tyktarmen. Dette er især gavnligt for dem, der lider af forstoppelse.

Æbler indeholder pectin som også har vist sig at binde radioaktive rester og giftige tungmetaller som bly og kviksølv til sig, og fjerne dem sikkert fra kroppen. En yderligere fordel ved æblepektin er, at den har evnen til at begrænse mængden af ​​fedt vores fedtceller kan absorbere, ved at opbygge en barriere der naturligt styrer fedtopbygningen i kroppen, hvilket gør det til et godt valg for ethvert vægttabsprogram.

Æblecreme opskrift:

Prøv at lave en super hurtig og let nærende æblecreme som kan nydes til dit morgenmåltid eller til desserten.

Ingredienser:

  • 2 æbler
  • 3 dadler
  • 1 knivspids kanel

Fremgangsmåde:

  1. Kom ingredienserne i en foodprocessor og blend indtil en cremet masse.

Kilde: Medical Medium

Forfatter: Redaktionen på ecolove